Onze diensten 

Wij helpen organisaties succesvol te zijn in het verwerven van opdrachten. Daarmee leveren we een substantiële bijdrage aan de continuïteit van organisaties.

Onze prestaties

 

66% 
Gewonnen tenders vanaf 2016

 

 

83%
Van de plannen scoren een 8 of hoger

 

 

91%
Tevreden opdrachtgevers

 

 

100%
Passie, enthousiasme en inzet

 Waar mag je ons naar vragen?
We leveren een breed pakket aan diensten, waarmee een meetbaar resultaat en een positieve impact op jouw bedrijf gegarandeerd zijn. Creatief, net even anders en altijd op maat gemaakt voor jouw organisatie!!


- Tenderstrategie

In lijn met de uitvraag zorgen wij voor het succesvol samenstellen en opstarten van het team om vervolgens samen de strategy to win te formuleren en deze SMART in jouw voorstel te vertalen. 

- EMVI-Coördinatie
Wij zorgen samen met jouw organisatie voor een goed en onderscheidend plan, waarmee we het onderscheid maken bij jouw opdrachtgevers.

- Reviewen
Wij reviewen, door onze jarenlange ervaring met tenders, oplossingsgericht. Een review door ons zal de kans op succes vergroten.   


- Training en organisatieontwikkeling
Wij zorgen door verdere professionalisering van jouw sales- of tenderafdeling waarmee de winkansen voor tenders structureel worden vergroot. 

- Inkoop- en aanbestedingsadvies
Een efficiënt inkoopproces staat of valt met een goed inkoopbeleid. Wij geven je dan ook graag advies over jouw inkoopbeleid, -strategie of -processen. het doel? Efficiënter, slimmer, duurzamer en goedkoper inkopen. 


- Value Based Pricing
Wij helpen je met een prijsstrategie waarbij de prijs primair wordt bepaald op basis van de waarde en niet op basis van kostprijs+ denken. Niet alleen voor je offerte maar ook als mind-changer binnen jouw organisatie.

Onze kwaliteiten
Een offertebaron of barones maakt gebruik van best practices, de meest geavanceerde oplossingen, verbeeldingskracht, proceskennis en schrijftalent . 
Samenwerken met De Offertebaron betekent samenwerken met nieuwsgierige en kritische adviseurs die zich informatie snel eigen maken.

 

- Best Practices
Al vanaf 2015 implementeren wij onze Lessons Learned uit voorgaande tenders in ons werkproces. 
Het adagium: Niet stilstaan en continue ontwikkelen, niet in dezelfde valkuilen stappen als de voorgaande tender/aanbesteding en structureel kennis ontwikkelen. Met een track record van ruim 700 plannen van aanpak beschikken wij over een enorme bibliotheek aan Best Practices.

- Geavanceerde oplossingen
Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en programma's om ons werk nog leuker, efficiënter en effectiever te maken.  

Verbeeldingskracht

Onze verbeeldingskracht geeft het vermogen om beelden, ideeën en/of gevoelens onderscheidend over te brengen. Verbeeldingskracht geeft ons de ruimte om te doorgronden en te interpreteren en op zoek te gaan naar nieuwe vormen van kijken en denken. De verbeelding is onze basis voor inspiratie en nieuwe ideeën en speelt een belangrijke rol in ons lerend vermogen. Verbeeldingskracht kan op die manier worden gezien als de basis van innovatie en ontwikkeling. De verbeelding maakt het mogelijk om verder te denken dan wat ons is geleerd of waar wij van overtuigd zijn. 

 

- Procesgericht
Wij geloven dat een duidelijk, herkenbaar proces bijdraagt aan het winnen van offertes. Ons Win Business Proces heeft zich bewezen! Een duidelijke planning, haalbare producties, rolduidelijkheid; verantwoordelijkheden op de juiste plek in jouw organisatie, betrokkenheid op de juiste momenten en een proces waarin prijs en kwaliteit hand in hand gaan. Wij kunnen het WBP toepassen in een  offerteprocedure of implementeren in jouw organisatie.  


 

  "Eerst komt de gedachte. Daarna komt de organisatie van die gedachte in ideeën en plannen. Tenslotte komt de transformatie van de plannen in de realiteit. Zoals je ziet ligt het begin dus in je verbeelding."

 

Napoleon Hill 1883- 1970

 

 

  • Napoleon Hill
  • WBP logo en praatplaat De offertebaronnen of baronessen richtten zich niet uitsluitend op eigen gewin, maar nemen ook tal van initiatieven op sociaal-cultureel en maatschappelijk terrein. Zo zijn wij actief betrokken bij de verbetering van duurzaam en circulair inkopen en ontwikkelen wij mogelijkheden om bij aanbestedingsprocedures in te spelen op thema's als klimaatadaptatie, energietransitie en smart-city.